persoonlijke ervaringen Krullaards Perfect Reset

Petra Claessen, Kerkrade

Al ruim 20 jaar veel last van lage rugklachten. Diverse andere therapieën geprobeerd maar helaas geen goed resultaat. Totdat ik opmerkzaam werd op de KPR therapie… In één woord ‘super’!!
Ben ontzettend blij dat ik ’t geprobeerd heb want het resultaat is geweldig. De pijn en klachten na de KPR-behandeling zijn nu nog maar 20% ipv 100%; zo wil ik ’t wel omschrijven. Veel makkelijker opstaan vanaf een stoel of bank; uit bed komen gaat veel makkelijker….. Het bewegen is veel soepeler en minder pijnvol. Ik zou ’t iedereen aanraden, het is ècht de moeite waard!!!

Mw Verspagen (78), Weert

Na jaren met lage rugklachten te hebben gelopen contact gezocht met Marcel van locatie Sittard-Geleen. Na 2 keer te zijn geweest al geen last meer van mijn rug. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Nu hopen dat het zo blijft.

Tilly Vola-Stoffels, Grevenbicht

Na maanden last van lage rugpijn en uitstralingen, tintelingen in mijn linkerbeen, naar fysiotherapeut Marcel Tenneij gegaan. Een behandeling deed goed, maar klachten bleven. Volgens Marcel was ik een geschikte kandidaat voor de Krullaards therapie. Ik dacht, baat het niet schaad het niet. Ik kn me niet voorstellen dat het staan op een plaat meer effect kon hebben dan alleen fysio.
Bij de eerste behandeling kwam ik binnen met een band van pijn in mijn onderrug. Na de behandeling ging ik naar buiten en de pijn was voor een groot deel weggetrokken. Ik kon het bijna niet geloven en durfde het eigenlijk niet hardop te zeggen. Na de tweede behandeling waren mijn lage rugklachten weg, maar wat ook weg was, waren mijn nek en schouderklachten; de spanning hierin. Het is nu 2 maanden geleden dat ik mijn laatste behandeling gehad heb en ik blijf het ongelooflijk vinden, mijn lijf heeft al jaren niet meer zo prettig gevoeld.

M. V., Born

Kwam krom van de pijn binnen bij de eerste behandeling. Direct na de behandeling een heel stuk klachtenverlichting en na de tweede behandeling geen last meer gehad van mijn rug. De behandeling is wonderbaarlijk en ik ben zeer tevreden.

Theo Consemulder, Obbicht

Na jarenlange rugklachten ben ik in aanraking gekomen met KPR. Na de eerste behandeling heeft het mij goed geholpen van de rugklachten en dergelijke af te komen. Geen nek en rugklachten meer, kom beter uit mijn bed voel geen beknellingen meer in mijn rug. Voel mij dus veel fitter en raadt iedereen met rugklachten deze behandeling aan.

Annemie Mevissen, Beek

Ik voelde mij miserabel en liep helemaal scheef. Na de eerste behandeling was er al een wonderbaarlijke verbetering. De tweede dag voelde ik mij nog beter, de derde weer een fractie beter. Nu op de vierde dag totaal pijnvrij en weer helemaal recht.

Sjaak Wilmsen (57), Nederweert-Eind

“Hoi Marcel,
Ik ben uitermate tevreden over de KPR behandelmethode. Mijn lage rug pijn was voor de behandeling zo hevig dat ik mijn dagelijks werk en sporten niet meer kon doen. Na de eerste behandeling waren de pijnklachten na 2 dagen al veel minder. Maar na de derde behandeling zijn de klachten vrij wel helemaal verdwenen. Het blijft voor mij wonderlijk dat een zo ogenschijnlijk eenvoudige behandeling zo’n goed resultaat heeft gegeven. Niet alleen voor je rug, maar ook voor je nek, en schouder problemen. Ik kan mij gelukkig weer vrij bewegen in mijn werk en ook in mijn sporten.”

Sabrina Palmen (27), Vaals

“Ik was al jaren bekend met stijfheid in mijn nek en pijn in de rug. Zal wel komen door mijn holle rug en stress, dacht ik steeds. Tot dat ik enkele weken geleden door Marcel Tenneij werd gewezen op de Krullaards Perfect Reset behandeling. Niet geschoten is altijd mis, dacht ik toen.
Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders. De begeleiding van Marcel was ook erg fijn. Na de 3e behandeling voelde ik me zo goed en ontspannen, dat ik blij was dat ik deze kans heb gehad. Ik zou dan ook iedereen deze behandeling aanraden!!
Niet geschoten is altijd mis, toch?!?!”

Jef Vanderbooren (73), Maastricht

Ik, Jef Vanderbooren ben door mijn kleinkind Kelly, (zij had veel last van haar rug), geattendeerd op Krullaards Perfect Reset. Mijn kleinkind is toen in behandeling gegaan bij Krullaards, met als resultaat dat zij na drie behandelingen, van haar rugpijn af was.
Zij had mij het adres gegeven waar zij de behandeling had ondergaan, waarop ik, na in de bijlage van het dagblad De Limburger gelezen te hebben, contact heb opgenomen met Krullaards en een afspraak heb gemaakt.
Zelf heb ik al jaren last van mijn rug. Ik zelf was er niet van overtuigd, dat ik geholpen kon worden, met mijn jaren lange rugpijn.
Na drie behandelingen, is er toch duidelijke verbetering opgetreden, met mijn rug, mede door de uitleg en behandeling van fysiotherapeut M. Tenneij.
Door aanpassingen van mijn schoenen, heb ik minder last van mijn rug gekregen.
Ik voel me nu beter en hoop dat dit zo blijft.
Heel erg bedankt Marcel Tenneij.
Groetje, Jef Vanderbooren

Marjan de Koning (63), Venlo

“Ik heb al heel lang lage rugpijn- en nekklachten. Diverse fysiotherapeuten en chiropractors heb ik bezocht, maar een echte oplossing kwam er niet!
Na de 1ste behandeling met de Krullaards Perfect Reset was er meteen verbetering voelbaar. De zeurderige pijn in de onderrug en de druk in de nek waren minder, zo goed als weg! Onvoorstelbaar! Nu is het inmiddels 5 maanden geleden dat ik de 3 behandelingen heb gehad bij Krullaards en mijn pijnklachten zijn<nog steeds> bijna te verwaarlozen. Een aanrader voor anderen dus!”

Alain Strouken, Maasmechelen (B)

Via mijn schoonmoeder en vrouw ben ik in contact gekomen met deze speciale therapie.
Na 13 jr aan topsport (wielrennen) te hebben gedaan,heb ik na een verkeerde beweging een blijvend rugletsel opgelopen.
Jaarlijks naar de fysio,chiropractiker,masseur etc. hebben geen baad gehad.
Tijd voor iets nieuws en in eerste instantie was ik sceptisch omdat tot nu toe nog niets echt had geholpen.
Na de eerste behandeling en goede uitleg van Marcel Tenneij (behandelende therapeut en zelf ook fanatieke sporter),geloofde ik er volledig in.
Het voelde heel goed en na de laatste behandeling van 2 weken geleden,gaat het nog steeds heel goed.
Ik kan dit iedereen aanraden en geloof er volledig in.
Bedankt

L.Kostons (50), Maastricht

Na jarenlang pijn in mijn onderrug en vele therapieën geprobeerd te hebben is de krullaards perfect reset positief uitgevallen. Na de drie behandelingen is de pijn flink verminderd en een heel stuk verdraagzamer. Mijn energie ten goede en daar is mijn dagelijks leven ook een stuk mee verbeterd. Na nog wat fysiotherapie en wat oefeningen mee naar huis om een betere houding en soepelere huid te krijgen en te behouden, ben ik blij dat ik deze therapie ben aangegaan.
Bedankt Marcel.

Lilian Hamacher (50), Susteren

Een geweldige ervaring en ongeloof dat er toch een behandeling is voor de scheefstand van je bekken .
Direct na de eerste behandeling geen pijn meer , alleen een raar gevoel omdat er reacties in je lichaam plaats vinden .
Dus twijfel niet als je pijn hebt want het is niet nodig.
Marcel, bedankt!

Petra van den Broek-Hellenbrand (32), Reuver

Vorig jaar na aanraden van een collega ben ik in aanmerking gekomen met de kpr methode .
Ik had al 11 jaar last van mijn rug en nek. Veel bij therapeuten geweest en revalidatiearts zonder resultaat.
Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt bij Marcel Tenneij. Na de eerst behandeling liep ik naar buiten en dacht was het dit?!?! Maar het werkte. Na 3 behandelingen en een paar behandelingen fysio voor mijn nek ben ik zo goed als van mijn rugklachten af. Zelfs mijn nekklachten zijn verminderd. Deze methode is echt een wonder in mijn ogen maar ik raad het iedereen aan#kpr#happy#thnx Marcel

J.S. (67), Landgraaf

Ik kan alleen maar bevestigen het geen mevr. M verwoord in de advertentie.
Zelfs mijn lies en been problemen zijn verdwenen.
Opstaan uit een lage houding gaat als vanouds.
In eerste instantie was ik nog argwanend, maar dit resultaat is ongelofelijk.