Krullaards Perfect Reset

Rugpijn en nekpijn

Rug- en nekpijn belemmert veel mensen in het dagelijks functioneren. Door pijnklachten is het bewegen moeilijker of bewegen mensen zo weinig mogelijk. Dit heeft veel gevolgen voor allerlei aspecten van het leven, zoals het vermijden van activiteiten, stoppen met sporten of het opgeven van een hobby.

Ontstaan van rug- en nekpijn

Rug- en nekpijn kan op allerlei manieren ontstaan. Soms is het aanwijsbaar, bijvoorbeeld door overbelasting van de spieren bij tillen, een val of struikelen. Ook kan er pijn ontstaan in rug, nek en schouders door verkramping veroorzaakt door stress. In bepaalde beroepsgroepen en bij topsporters die veel van hun lichaam vragen kunnen ook klachten ontstaan.

De Krullaards Perfect Reset therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van veel rug en nekklachten: een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Een (aangeboren) anatomisch beenlengteverschil kan niet worden opgeheven met de KPR behandelmethode. Een functioneel beenlengteverschil is daarentegen wel te behandelen.

Om te bepalen of de KPR therapie geschikt is voor u, is het mogelijk om een basisfunctieonderzoek te laten verrichten bij onze praktijk. Zo kan de fysiotherapeut bepalen of de behandeling effectief voor u kan zijn. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie is deze intake geheel kosteloos. Een topprestatie op het gebied van fysiotherapie.

Wij helpen u graag verder.

Klik hier verder naar de website.

 

Contactformulier Krullaards Perfect Reset

Voor al uw vragen en informatie m.b.t. de Krullaards Perfect Reset methode kunt u ons altijd bellen of een bericht versturen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.