Ons team

Marcel Tenney

Fysio_Tenney_Marcel_site

Marcel Tenney, BIG 29049294804

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut in Heerlen waarna ik via onze Duitse buren in 2007 ben gestart met Fysiotherapie Tenney in Grevenbicht. Intussen zijn we met een volwaardig team fysiotherapeuten en behandelen vanuit een 2e locatie in Obbicht. In 2014 is daar Krullaards Perfect reset nog bijgekomen. Een prachtige toevoeging aan ons dienstenpakket. De laatste jaren heb ik mij met name toegelegd op wervelkolom gerelateerde problematiek en functionele therapie.

Naast mijn mooie gezin met 3 jongens vind ik het heerlijk om te sporten en om sporters te begeleiden. Het enthousiasme voor bewegen probeer ik ook steevast op u over te dragen en u te begeleiden “fitter” te worden. Fysiotherapie is mijn passie, uw hulpvraag is mijn startpunt naar de weg van uw herstel.
Ik hoop ook U graag een keer te mogen begroeten in onze praktijk!

Specialisaties: Fysiotherapie, Wervelkolom gerelateerde problematiek, Krullaards Perfect reset, Oncologische Fysiotherapie, Medical taping, Mulligan, Mc Kenzie, PNF, Dry Needling

 

 

 

Kim Callaars

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en in Duitsland gaan werken. Hier heb ik de specialisatie oedeemtherapeute behaald. Na een half jaar werken heb ik de switch naar Nederland gemaakt.  Van 2014 t/m 2018 heb ik de opleiding Master Geriatrie gevolgd en succesvol afgerond. Daarnaast heb ik een cursus valpreventie, medical taping en het aanmeten van steunkousen gevolgd. Vanaf 1 september 2019 werk ik vier dagen bij Fysiotherapie Tenney als geriatrie-en oedeemtherapeute.  

Mijn affiniteit ligt bij de kwetsbare ouderen. Dit is een breed begrip waar geen leeftijd aan gebonden is. Veelal zijn dit patiënten die problemen ondervinden in hun dagelijks leven en afhankelijk zijn van anderen. Denk hierbij aan loopproblematiek, valangst, dementie, mensen met een herseninfarct of andere neurologische aandoening.  Door te kijken naar het grote plaatje en multidisciplinair samen te werken probeer ik de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Behandelingen van de patiënten vinden zowel thuis als in de praktijk plaats. 

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Geriatrie-fysiotherapie, steunkousen aanmeten/leveren

 

Dirk Gillissen

Fysio_Tenney_Dirk_site

Dirk Gillissen, BIG 19052750504

In 2000 afgestudeerd aan de hoge school West-Brabant in Breda. Daarna ben ik in een Nederlandse praktijk in Duitsland begonnen en ben geïnteresseerd geraakt in de osteopathie. Ik ben in 2001 dan ook aan die opleiding begonnen en heb deze met succes afgerond in 2006. Daarna ben ik zelfstandig begonnen in Nederland. Sinds 2010 werk ik  2 dagen bij fysiotherapie Tenney.
Bewegen is een levensbehoefte, waar tegenwoordig geen tijd meer voor is. Niet alleen de spieren en de botten moeten goed kunnen bewegen, het gehele lichaam functioneert optimaal indien alle scharnieren regelmatig geolied wordt. Ik hoop u hierin te helpen en uw gezondheid te optimaliseren.
De praktijk biedt de mogelijkheid om dit te realiseren.

Specialisaties: Fysiotherapie, Wervelkolomgerelateerde problematiek, Osteopaat, Dry Needling

 

Etiënne Savelkoul

Fysio_Tenney_Etienne_site

Etienne Savelkoul, BIG 49915948704

Na mijn studie in 2012 afgerond te hebben in Eindhoven, ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in Grevenbicht, Belfeld en Reuver. In de tussentijd heb ik mijn kennis verbreed met de cursussen Patroonherkenning Knie, Medical Taping, Valtraining en Schouderinstabiliteit. Daarbij ben ik in september 2013 begonnen aan de driejarige Master of Science opleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Kerpen (Duitsland).

Momenteel ben ik parttime werkzaam bij Fysiotherapie Tenney in Grevenbicht en ben ik sinds 1 juli 2014 eigenaar van ‘Fysiotherapie Savelkoul’.

Mijn affiniteit ligt vooral bij wervelkolom gerelateerde problematiek zoals: heup-, lage rug-, nek-, schouder- en armklachten.
Daarbij ben ik erg vaardig in de sportrevalidatie. Oefentherapie, in combinatie met massage en tape is in mijn ogen de ideale basis voor het hervatten van (top)sport. Sporters die enkel-, knie- of schoudertapes nodig hebben om hun sport te kunnen beoefenen zijn bij Fysiotherapie Tenney aan het juiste adres.

Kwaliteitszorg en bevlogenheid, in een aangename behandelomgeving, zorgen hopelijk voor veel tevreden patiënten!

Specialisaties: Fysiotherapie, Master Manueeltherapeut, Wervelkolom gerelateerde problematiek, Patroonherkenning knie, Medical taping, Valtraining, Dry Needling

 

Robin Heijnen

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool in Eindhoven. Na het afsluiten van mijn laatste stageperiode bij Fysiotherapie Tenney ben ik drie dagen per week aan de slag gegaan bij deze praktijk.

Mijn passie voor sport en bewegen was de drijfveer om te kiezen voor de opleiding tot fysiotherapeut. Tijdens de opleiding heb ik mij reeds toegelegd op de behandeling van sportgerelateerde klachten als fysiotherapeut bij de jeugd van PSV Eindhoven. Tevens heb ik tijdens mijn afstudeerperiode praktijkonderzoek verricht bij sporters met een prothese. Deze kennis combineer ik met mijn eigen sportervaring voor een kundige begeleiding tijdens de (sport)revalidatie.

Daarnaast heb ik veel affiniteit met klachten aan de wervelkolom. Naast het verhelpen van deze klachten werk ik graag met u samen om ook in de toekomst klachten te voorkomen. Een actieve benadering staat hierbij centraal: een combinatie van het opheffen van bewegingsbeperkingen, het trainen van spieren en het aanpassen van uw dagelijkse leefstijl leidt tot een optimaal en langdurig resultaat.

Specialisaties: Fysiotherapie, Dry needling, Sport revalidatie, Medical Taping

 

 

Jeroen Wijnobel

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Na het afronden van mijn opleiding heb ik 10 jaar als fysiotherapeut in Maastricht gewerkt. In deze periode heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Zo ben ik sinds 2016 aangesloten bij het Chronisch ZorgNet waar ik met name bezig ben met het geven van oefentherapie en leefstijlbegeleiding aan patiënten met Claudicatio Intermittens (etalagebenen), COPD, Osteoporose en Covid-19 revalidatie. Aangezien ik hier veel geleerd heb over hoe belangrijk leefstijl en voldoende bewegen voor een goede gezondheid zijn, heb ik ervoor gekozen om in 2019 de verkorte HBO-opleiding tot leefstijl coach te gaan volgen. Sinds februari 2020 ben ik dus ook geregistreerd leefstijlcoach.

Verder hou ik me graag bezig met sport-gerelateerde klachten. Van jongs af aan ben ik altijd al veel met sporten bezig geweest en vind ik ook de behandeling van sport-gerelateerde klachten ontzettend interessant. Ik heb me de laatste jaren veel verdiept en bijgeschoold in de behandeling van knie en schouderklachten en ben ik ook aangesloten bij het Knie en Schouder-Netwerk.

Tenslotte vind ik orthopedische revalidatie ontzettend interessant en heb ik hier ook de nodige cursussen en ervaring in opgedaan. Denk hierbij aan therapie na een complexe botbreuk, plaatsing van een nieuwe heup, knie, schouder of andere gewrichts-operaties. 

In mijn vrije tijd geniet ik ontzettend van mijn gezin, vriendin Sandra en mijn 2 zonen Levi en Raff. Zelf heb ik altijd heel veel gevoetbald, maar door blessures heb ik de overstap gemaakt naar het fietsen en ben ik regelmatig op de mountainbike in de bossen te vinden.

Specialisaties:
Fysiotherapie, Claudicatio Intermittens, Covid-19, Osteoporose, COPD, Leefstijlcoach, Schouder-netwerk, Knie-netwerk, Orthopedische revalidatie, sport-(blessures), Medical-Taping.

 

 

Simone Peters

Sinds december 2019 werk ik bij Fysio Tenney in Grevenbicht als secretaresse.

Ik heb een secretariële achtergrond en werkervaring als oa directie secretaresse. Vóór deze baan heb ik 13 jaar als secretaresse gewerkt (voornamelijk voor de fysio) bij een paramedisch centrum.

Vooral het kleinschalige, een fijne werksfeer, leuke collega’s en het directe contact met u, de patiënt, maken dat ik graag naar mijn werk kom! Ik hou me vooral bezig met het inplannen van patiënten, verdere administratieve afhandelingen m.b.t. verwijzers en zorgverzekeraars zoals declaraties, nieuwsbrief/website/facebook bijwerken en allerlei overige werkzaamheden.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig; verven, klussen en interieurstyling. Verder ga ik graag naar concerten en wandelen met onze hond Leike. Op maandag, woensdagochtend en donderdag verwelkom ik u en help waar nodig is in onze praktijk in Grevenbicht.