Missie & Visie

Missie

Intens Fysio is eerstelijns praktijk met veel passie voor het vak. Mensen en hun klachten komen in een gemoedelijke sfeer terecht waarbij onze fysiotherapeuten transparant en professioneel te werk gaan. Daarnaast is Intens Fysio ook innoveren en samenwerken.
Als mens staat u centraal, is uw hulpvraag ons vertrekpunt en wordt er gestreefd naar de best mogelijk zorg!

Visie

Intens Fysio handelt vanuit zijn kernwaarden: passie, persoonlijk/sfeer, professioneel/ transparant, innoveren en samenwerken.

Passie: al onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zullen voor u net een streepje verder gaan om te streven naar een optimale gezondheid.

Persoonlijk: wij doen ons uiterste best een sfeer uit te stralen die persoonlijk en ook gemoedelijk is zodat u als mens met zijn klacht zichzelf kan zijn. Wij geloven namelijk dat dit de eerste stap is naar een optimale gezondheid. Uw hulpvraag staat hierbij centraal!

Professioneel/transparant: al onze medewerkers handelen professioneel en transparant. Natuurlijk hebben zij alle mogelijke certificaten om als zorgprofessional in onze organisatie aan de slag te kunnen maar daarnaast hebben wij ook onze eigen standaard gemaakt. Tot slot wordt er te allen tijde duidelijk met u gecommuniceerd om verwarringen te voorkomen.

Innoveren: kennis en kunde bij onze therapeuten wordt steeds geoptimaliseerd middels nascholing. Daarbij wordt er ook steeds gekeken of er nog innovaties binnen ons vakgebied zijn die onze praktijk kunnen versterken en u beter kunnen helpen.

Samenwerken: wellicht een van de belangrijkste kernwaarden! De toekomst biedt een kans het beter te doen dan vandaag! Dus we moeten samen aan de slag.
Dit betekent samenwerking met u, therapeuten onderling als samenwerking met externe partijen wordt binnen onze organisatie nagestreefd.

Nogmaals: U staat centraal en wij streven naar de best mogelijke zorg!