Nieuwe medewerkers

Even voorstellen:

Kim Callaars

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute en in Duitsland gaan werken. Hier heb ik de specialisatie oedeemtherapeute behaald. Na een half jaar werken heb ik de switch naar Nederland gemaakt.  Van 2014 t/m 2018 heb ik de opleiding Master Geriatrie gevolgd en succesvol afgerond. Daarnaast heb ik een cursus valpreventie, medical taping en het aanmeten van steunkousen gevolgd. Vanaf 1 september 2019 werk ik vier dagen bij Fysiotherapie Tenney als geriatrie-en oedeemtherapeute.  

Mijn affiniteit ligt bij de kwetsbare ouderen. Dit is een breed begrip waar geen leeftijd aan gebonden is. Veelal zijn dit patiënten die problemen ondervinden in hun dagelijks leven en afhankelijk zijn van anderen. Denk hierbij aan loopproblematiek, valangst, dementie, mensen met een herseninfarct of andere neurologische aandoening.  Door te kijken naar het grote plaatje en multidisciplinair samen te werken probeer ik de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Behandelingen van de patiënten vinden zowel thuis als in de praktijk plaats. 

Specialisaties: Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Geriatrie-fysiotherapie, steunkousen aanmeten/leveren

 

Simone Peters

Sinds december 2019 werk ik bij Fysio Tenney in Grevenbicht als secretaresse.

Ik heb een secretariële achtergrond en werkervaring als oa directie secretaresse. Vóór deze baan heb ik 13 jaar als secretaresse gewerkt (voornamelijk voor de fysio) bij een paramedisch centrum.

Vooral het kleinschalige, een fijne werksfeer, leuke collega’s en het directe contact met u, de patiënt, maken dat ik graag naar mijn werk kom! Ik hou me vooral bezig met het inplannen van patiënten, verdere administratieve afhandelingen m.b.t. verwijzers en zorgverzekeraars, nieuwsbrief/website bijwerken en allerlei overige werkzaamheden.

In mijn vrije tijd ben ik, naast de zorg voor onze 2 mooie dochters, graag creatief bezig; verven, klussen en interieurstyling. Verder ga ik graag naar concerten en wandelen met onze hond Leike. Op maandag en donderdag verwelkom ik u en help waar nodig is in onze praktijk in Grevenbicht.