Ons team

Marcel Tenney

Fysio_Tenney_Marcel_site

Marcel Tenney, BIG 29049294804

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut in Heerlen waarna ik via onze Duitse buren in 2007 ben gestart met Fysiotherapie Tenney in Grevenbicht. Intussen zijn we met een volwaardig team fysiotherapeuten en behandelen vanuit een 2e locatie in Obbicht. In 2014 is daar Krullaards Perfect reset nog bijgekomen. Een prachtige toevoeging aan ons dienstenpakket. De laatste jaren heb ik mij met name toegelegd op wervelkolom gerelateerde problematiek en functionele therapie.

Naast mijn mooie gezin met 3 jongens vind ik het heerlijk om te sporten en om sporters te begeleiden. Het enthousiasme voor bewegen probeer ik ook steevast op u over te dragen en u te begeleiden “fitter” te worden. Fysiotherapie is mijn passie, uw hulpvraag is mijn startpunt naar de weg van uw herstel.
Ik hoop ook U graag een keer te mogen begroeten in onze praktijk!

Specialisaties: Fysiotherapie, Wervelkolom gerelateerde problematiek, Krullaards Perfect reset, Oncologische Fysiotherapie, Medical taping, Mulligan, Mc Kenzie, PNF, Dry Needling

 

Cecile v/d Elzen – Timmermans

Fysio_Tenney_Cecile_site

Cecile v/d Elzen, BIG 69035193904

In 1979 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald en werk gevonden in Grevenbicht bij Fred van Dijk. Vanaf ’81 tot ’88 heb ik de tijd aan mijn gezin besteed en vanaf ’88 heb ik de fysiotherapie weer opgepakt. Vanaf toen heb ik in verschillende praktijken als vakantie waarneemster gewerkt. Tot ik in 1997 mijn vaste plek weer in Grevenbicht vond. Toen Marcel Tenney in 2007 de praktijk overnam met een inmiddels aangebouwde fitnessruimte is de mogelijkheid om te bewegen en te oefenen flink uitgebreid. Daarnaast blijft voor mij massage een belangrijke manier om het lichaam te helpen weer te kunnen bewegen.
Met cursussen (o.a. McKenzie, looptraining bij claudicatio, medical taping, oefentherapie bij hartfalen en oefentherapie bij artrose) zorg ik dat ik up to date blijf.
Kunnen bewegen is nodig voor een goede gezondheid. Bewegen bevordert de kwaliteit van leven.
Als goed bewegen op een of andere manier (nog) niet lukt, wil ik U graag helpen om aan een goede gezondheid te werken.

Specialisaties: Fysiotherapie, Mc Kenzie, Medical taping

 

 

Dirk Gillissen

Fysio_Tenney_Dirk_site

Dirk Gillissen, BIG 19052750504

In 2000 afgestudeerd aan de hoge school West-Brabant in Breda. Daarna ben ik in een Nederlandse praktijk in Duitsland begonnen en ben geïnteresseerd geraakt in de osteopathie. Ik ben in 2001 dan ook aan die opleiding begonnen en heb deze met succes afgerond in 2006. Daarna ben ik zelfstandig begonnen in Nederland. Sinds 2010 werk ik  2 dagen bij fysiotherapie Tenney.
Bewegen is een levensbehoefte, waar tegenwoordig geen tijd meer voor is. Niet alleen de spieren en de botten moeten goed kunnen bewegen, het gehele lichaam functioneert optimaal indien alle scharnieren regelmatig geolied wordt. Ik hoop u hierin te helpen en uw gezondheid te optimaliseren.
De praktijk biedt de mogelijkheid om dit te realiseren.

Specialisaties: Fysiotherapie, Wervelkolomgerelateerde problematiek, Osteopaat, Dry Needling

 

 

Etienne Savelkoul

Fysio_Tenney_Etienne_site

Etienne Savelkoul, BIG 49915948704

Na mijn studie in 2012 afgerond te hebben in Eindhoven, ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in Grevenbicht, Belfeld en Reuver. In de tussentijd heb ik mijn kennis verbreed met de cursussen Patroonherkenning Knie, Medical Taping, Valtraining en Schouderinstabiliteit. Daarbij ben ik in september 2013 begonnen aan de driejarige Master of Science opleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Kerpen (Duitsland).

Momenteel ben ik parttime werkzaam bij Fysiotherapie Tenney in Grevenbicht en ben ik sinds 1 juli 2014 eigenaar van ‘Fysiotherapie Savelkoul’.

Mijn affiniteit ligt vooral bij wervelkolom gerelateerde problematiek zoals: heup-, lage rug-, nek-, schouder- en armklachten.
Daarbij ben ik erg vaardig in de sportrevalidatie. Oefentherapie, in combinatie met massage en tape is in mijn ogen de ideale basis voor het hervatten van (top)sport. Sporters die enkel-, knie- of schoudertapes nodig hebben om hun sport te kunnen beoefenen zijn bij Fysiotherapie Tenney aan het juiste adres.

Kwaliteitszorg en bevlogenheid, in een aangename behandelomgeving, zorgen hopelijk voor veel tevreden patiënten!

Specialisaties: Fysiotherapie, Master Manueeltherapeut, Wervelkolom gerelateerde problematiek, Patroonherkenning knie, Medical taping, Valtraining, Dry Needling

Claire Logister

Fysio_Tenney_Claire_site

Claire Logister, BIG 49917407004

In 2013 heb ik aan de hogeschool in Eindhoven mijn opleiding afgerond. Sindsdien ben ik met veel plezier als fysiotherapeut werkzaam in deze praktijk. In hetzelfde jaar ben ik gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie in Breda. Middels deze specialisatie wilde ik mijn competenties graag verder uitbreiden en zo ook de allerkleinsten de zorg kunnen bieden die soms nodig is. Vanaf juni 2017 ben ik dus ook als kinderfysiotherapeut werkzaam in deze praktijk.
Bewegen is  plezier. Wanneer dit niet meer het geval is of hulp hierbij gewenst is, sta ik graag voor u klaar. Als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut vind ik het een uitdaging samen met u naar oplossingen te zoeken en zo het plezier in bewegen weer terug te laten vinden. Autonomie en verbeteren van de kwaliteit van leven zijn voor mij de belangrijke uitgangspunten.

Specialisaties: Fysiotherapie, Master Kinderfysiotherapie, Medical taping, Dry Needling

 

 

 

Robin Heijnen

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool in Eindhoven. Na het afsluiten van mijn laatste stageperiode bij Fysiotherapie Tenney ben ik drie dagen per week aan de slag gegaan bij deze praktijk.

Mijn passie voor sport en bewegen was de drijfveer om te kiezen voor de opleiding tot fysiotherapeut. Tijdens de opleiding heb ik mij reeds toegelegd op de behandeling van sportgerelateerde klachten als fysiotherapeut bij de jeugd van PSV Eindhoven. Tevens heb ik tijdens mijn afstudeerperiode praktijkonderzoek verricht bij sporters met een prothese. Deze kennis combineer ik met mijn eigen sportervaring voor een kundige begeleiding tijdens de (sport)revalidatie.

Daarnaast heb ik veel affiniteit met klachten aan de wervelkolom. Naast het verhelpen van deze klachten werk ik graag met u samen om ook in de toekomst klachten te voorkomen. Een actieve benadering staat hierbij centraal: een combinatie van het opheffen van bewegingsbeperkingen, het trainen van spieren en het aanpassen van uw dagelijkse leefstijl leidt tot een optimaal en langdurig resultaat.

BIG 49922215904